«

»

Úno 14 2014

Start rakety Proton s družicí Turksat 4

proton-turksatNa kosmodromu Bajkonur v Kazachstánu se k vypuštění chystá raketa Proton-M s telekomunikační družicí Turksat 4A. Ke startu by mělo dojít dnes (14. 2. 2014) v 21:09 GMT (4:09 p.m. EST; 22:09 SEČ).

Video – vyvezení Protonu-M s družicí Turksat 4A na startovací rampu:

Video ze startu:

http://www.youtube.com/watch?v=h86DZhMFxGo&list=UUdF5d0UwSJJunRcRVzP1uDg&feature=c4-overview

 turksat4 proton-turksat1
proton-turksat2

Foto: NPO Chruničev

O autorovi

Jiří Fiala

Permanent link to this article: https://exospace.cz/start-rakety-proton-s-druzici-turksat-4/

Napsat komentář

dialog-information.png
Uvítáme všechny komentáře na téma článku. Nevhodné příspěvky a spamy jsou moderovány. Moderaci provádí členové redakce ExoSpace.cz.


Pravidla pro psaní komentářů

1. Diskutující je povinen dodržovat zákony České republiky. Je zakázána jakákoliv propagace nezákonných činností.
2. Diskutující se k sobě chovají slušně. Neurážejte ostatní uživatele.
3. Snažte se nerozpoutávat hádky a nezapojujte se do nich.
4. Je zakázána jakákoliv reklama či inzerce.
5. Snažte se vyvarovat off-topic (mimo téma) příspěvků.
 

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML štítky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>